Prieš pirmą naudojimą keptuvę reikia nuplauti šiltu vandeniu, naudojant minkštą kempinę, tuomet nusausinkite minkšta šluoste.
Krepšelius kepkite ant vidutinės ugnies / vidutinio viryklės degiklio karštumo. Patepkite abi keptuvės puses riebalais / aliejumi ir pakaitinkite 2 minutes, tuomet į kiekvieną ertmę dėkite po tešlos gabalėlį ir uždenkite. Naudokite tik medinius, plastikinius ar silikoninius įrankius, nes kieti metaliniai įrankiai keptuvę subraižys ir kepiniai kepant ims lipti.
Su karšta keptuve elkitės itin atsargiai – ji labai greitai įkaista, vos per 3 minutes gali pasiekti 300°C temperatūrą. Nepalikite keptuvės tuščios ant įjungtos viryklės, ji ims degti vos per pora minučių. Niekada nepalikite keptuvės ant įjungtos viryklės be priežiūros. Nustatykite ugnį / degiklį taip, kad nekaistų rankenos.
Po kepimo keptuvę palikite atvėsti ir išplaukite naudodami indų plovimo priemone bei minkštą kempine. Neplaukite indaplovėje, nenaudokite plovimo priemonių bei šveitiklių kurie braižo paviršių. Jei prideginsite keptuvę ir joje bus prilipusių kepinių likučių ar degėsių, pamerkite keptuvę į vandenį kol jie suminkštės ir atšoks.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.