Prieš pirmą naudojimą riešutėlių keptuvę reikia nuplauti šiltu vandeniu, naudojant minkštą kempinę, tuomet nusausinkite minkšta šluoste.
Riešutėlius kepkite ant vidutinės ugnies / vidutinio viryklės degiklio karštumo. Patepkite abi keptuvės puses riebalais / aliejumi ir pakaitinkite 2 minutes, tuomet pilkite tešlą ir uždenkite. Naudokite tik medinius, plastikinius ar silikoninius įrankius, nes kieti metaliniai įrankiai keptuvę subraižys ir blynai kepant prilips.
Su karšta keptuve elkitės itin atsargiai – ji labai greitai įkaista, vos per 3 minutes gali pasiekti 300°C temperatūrą. Nepalikite keptuvės tuščios ant įjungtos viryklės, ji ims degti vos per pora minučių. Niekada nepalikite keptuvės ant įjungtos viryklės be priežiūros. Nustatykite ugnį / degiklį taip, kad nekaistų rankenos.
Po kepimo riešutėlių keptuvę palikite atvėsti ir išplaukite naudodami indų plovimo priemonę bei minkštą kempinę. Neplaukite indaplovėje, nenaudokite plovimo priemonių bei šveitiklių kurios braižo paviršių. Jei prideginsite keptuvę ir joje bus prilipusių blynų likučių ar degėsių, pamerkite keptuvę į vandenį kol jie suminkštės ir atšoks.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.