Silikoninė forma “Brioche”

(1 pirkėjo atsiliepimas)

9,49 

Puriosios klasikinės prancūziškos bandelės Brioche dabar gali garuoti ir ant Jūsų stalo – štai speciali forma joms kepti.

Norėdami iškepti Brioche à tête, arba kitaip vadinamą parisienne, papildomai turėtumėte ant kiekvienos brioche uždėti dar po nedidelį rutuliuką tešlos, kad suformuotumėte tarsi galvytę (tête).

Brioche nuo paprastų bandelių skiriasi tuo, kad į jų tešlą dedama daugiau sviesto bei kiaušinių, todėl jos tiesiog tirpsta burnoje. Tešlą galima paįvairinti razinomis, vaisiais ar šokolado gabalėliais. Prancūzijoje jos nuo senų laiko valgomos pusryčių metu arba užkandžiaujant. Saldžios – kaip desertas, ne saldžios – kaip pagrindas kumpiui, salamiui, lašišai ar net foie gras.

Turime

Pristatysime 07.23 - 07.26
Produkto kodas: slk-f-q-34 Kategorija: Žyma:
Silikoninė forma “Brioche”

Turime

Pristatysime 07.23 - 07.26