Jau rytoj visų įsimylėjėlių šventė, ta proga – nedidelis bet labai mielas patarimas, kaip galima papuošti patiekalus ir gėrimus itin greitai padaromomis ir svarbiausia – valgomomis širdelėmis.
Patį principą parodysime su vynuoge – tereiks atlikti 3 judesius:
- perpjauname vynuogę pusiau, bet ne tiesiai, o įsitrižai
- gautas puseles pasukame
- ir sujungiame
Sujungimui tiks tiek paprastas dantų krapštukas, tiek specialūs iešmeliai ar smeigtukai maistui, ploni gėrimo šiaudeliai ar kokteilių šaukšteliai, o gal sugalvosite dar ką nors įdomesnio panaudoti.
Ir žinoma, vynuogėmis apsiriboti nereikia – tiks bet koks ovalo formos maisto produktas: maži pomidoriukai, morkytės, netgi dešrelės… Turbūt yra tiesos tame posakyje, kad genialu yra tai, kas paprasta.
Mylėkime ir stebinkime mylimuosius!
