Iškepkite mini Panettone savo Kalėdiniam stalui – tai tikrai nesudėtinga, o išbandytą receptą rasite pas mus. Skaityti toliau
Spurgos, spurgytės dabar mėgaujasi populiarumu – įvairiausių dydžių, skonių, įmantriausių dekorų, pateikiamos popierėliuose, ant pagaliukų, net puokštėse. Ar gali šis desertas būti pateikiamas Helovynui? Žinoma! Suradome gana nemažai pavyzdžių, kaip gali atrodyti Helovyno spurgos, ir dalinamės savo radiniais su jumis. Skaityti toliau
Minkšti, pieniški naminiai ledai tik per kelias minutes ir vos iš poros ingredientų – taip, tai įmanoma. Šiam ledų receptui taip pat nereikia ledų gaminimo aparato. Išbandę šiuos ledus patys buvome nustebę – skonis ir tekstūra kaip pačių kokybiškiausių ledų, o receptas – itin paprastas bei nereikalaujantis įgūdžių virtuvėje ar specifinių žinių.
Dar viena skanėstų idėja, kurią lengvai paruoši ir pradedantieji, tačiau ant Velykinio stalo šis desertas atrodys įspūdingai. Jam pagaminti neprireiks nei įmantrių ingredientų, nei specialių įrankių ar formų. Kadangi gaminimas neilgas ir paprastas, labai tiks ir gaminant su vaikais. Tik pažvelkite į juos – niekas nesupainios – tai tikrai Velykiniai sausainiai! Skaityti toliau
Prieš Velykas viena iš populiariausių prekių mūsų parduotuvėje tampa Velykinio avinėlio forma. Ne tik dėl galimybės iškepti avinėlio formos skanėstą, bet ir todėl, kad su tokiu papuošimu Velykinis stalas atrodo įspūdingai. Todėl ne kartą gavome ir jūsų klausimą – o koks receptais geriausiai tinka šiai formai?
Kai tik pradėjome prekiauti įrankiu Tailandietiškiems lotoso formos žagarėliams, iš karto sulaukėme ir daugybės prašymų pasidalinti receptu. Žinoma, galima naudoti ir mums visiems žinomą klasikinį lietuviškų žagarėlių receptą, tačiau norintiems autentikos – mūsų išbandytas ir tikrai pavykęs receptas. Skaityti toliau
Tarp klasikinių desertų, tokių kaip vafliai, grybukai, spurgos, sausainiai suformuoti mėsmale, savo vietą užima ir forminiai žagarėliai. Kas nepamena tų keistų įrankių, kaitinamo aliejaus kvapo ir tų traškių lengvų sausainėlių, kurių paragavus neįmanoma sustoti? Mes pamename, ir suteikiame progą išbandyti ir Jums – siūlome nemažai skirtingų įrankių žagarėliams.
Rytų šalyse panašiu principu skanėstai kepami nuo seniausių laikų. Itin mėgiami jie ir Skandinavijos šalyse bei Vidurio Europoje – forminiai žagarėliai ten žinomi rosečių pavadinimu (rosettes, rozetas, rozetki), o pas mus dažnai vadinti pagal turėtas formeles – gėlytės, drugeliai, voveraitės (“voveruškos“). Naudojama tešla labai paprasta, o pats kepimo būdas taip pat nėra sudėtingas, iškepus kelis sausainius įgundama ir tampa labai lengva. Pabadykime!
Obuolių pyragas – nepabostanti rudens klasika. Šiandien dalinamės originaliu būdu jį papuošti – spalvotais rudenio lapais.
Nors iš pirmo žvilgsnio sukulentai neatrodo tokie patrauklūs, kad jais, kaip gėlėmis, būtų puošiami desertai, tačiau internetą po truputį užvaldo būtent toks naujas kepinių dekoravimo trendas – kaktusiukai ir kiti jų “giminės” aptupia tortus ir keksiukus, ir turime pripažinti – atrodo tikrai originaliai. Skaityti toliau
Velykos vaikams paprastai reiškia šokoladą, šokoladinius kiaušinius ir įvairius panašius saldumynus. Mes, kaip ir jūs, nuolat galvojame, kaip sudominti mažuosius sveikesniais desertais. Šiandien dalinamės vienu iš tokių atradimų – jogurtiniai ledinukai.
Skaityti toliau